MENIU

Are 29 de ani, NU e CLARVĂZĂTOARE, dar ŞTIE că va MURI pe 1 noiembrie: POVESTE SFÂŞIETOARE

<p>Brittany Maynard </p>
<p>Brittany Maynard are 29 de ani şi va muri pe 1 noiembrie</p>
<p>Brittany Maynard </p>
<p>Brittany Maynard are 29 de ani şi va muri pe 1 noiembrie</p>

O tânără în vârstă de 29 de ani a decis să își pună capăt zilelor, pe 1 noiembrie, alături de familie și prieteni, după ce a fost diagnosticată cu o tumoare incurabilă pe creier.

Brittany Maynard a început să aibă dureri groaznice de cap la scurt timp dup ce s-a căsătorit, în urmă cu un an de zile. Medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit, scrie Yahoo News.

Femeia din statul american Oregon a vorbit cu presa despre decizia sa. ”Trebuie să vă spun, când ai 20 de ani și afli că mai ai atât de puțin de trăit, e ca și cum ti-ar spune că o să mori mâine”, a spus Brittany.

Doctorii au spus că în cele șase luni pe care le va mai avea de trăit, tânăra va avea dureri cumplite. Astfel, pe 1 noiembrie, ea își va pune capăt zilelor cu ajutorul unor pastile care i-au fost prescrise chiar de medic.

”Am putut să cer și să primesc o rețetă de la un medic, la care să apelez pentru a opri definitiv durerile. Am decis repede că o moarte demnă este singura opțiune pentru mine și familia mea”, a spus ea pentru CNN.

”Nu vreau să mă sinucid. Vreau să trăiesc. Aș vrea să fie un leac pentru boala mea, dar nu este. Am ales drumul mai puțin înfricoșător”, a mai spus americanca.

Femeia a decis să moară pe 1 noiembrie, pentru că, cu o zi înainte, este ziua de naştere a soţului său şi vrea să o petreacă, pentru ultima oară, împreună.