MENIU

Apariție BIZARĂ la încoronarea regelui Charles! Internauții s-au lansat în speculații: E prinţesa Diana, care "a venit să-şi ia revanşa" - VIDEO

Apariție bizară încoronare Charles/ Captură video Twitter

Încoronarea lui Charles al III-lea, sâmbătă, ca rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurate în catedrala anglicană Westminster, asupra căreia au fost ațintiți ochii întregii planete, a avut parte și de momente cel puțin... bizare.

Un astfel de moment a fost semnalat de un internaut pe platforma Twitter. Utilizatorul platformei menționate a observat, astfel, o siluetă întunecată pe care a asemănat-o instantaneu cu "moartea cu coasa", scriu jurnaliștii de la Click.ro.

,,A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală, la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Postarea s-a viralizat cu repeziciune astfel că, în doar 24 de ore, a strâns nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări.

Savuroase sunt însă și comentariile care s-au adunat în dreptul postării respective. Dacă unii şi-au dat cu părerea cu privire la ce ar putea reprezenta, de fapt, silueta, alţii au dat frâu liber imaginaţiei şi au comentat că "moartea cu coasa" este "Meghan Markle deghizată", sau chiar prinţesa Diana, care "a venit să-şi ia revanşa".

Reamintim că rgele Charles al III-lea (74 de ani) al Marii Britanii a fost încoronat rege, iar soția sa Camilla (75 de ani) a fost încoronată regină pe 6 mai 2023, la Londra, omenirea fiind pusă în fața unui nou moment istoric.