MENIU

Ani de-a rândul a fost batjocorită fiindcă era grasă. Acum face senzaţie pe Internet

O tânără din St. Petersburg, Rusia, i-a uimit pe toţi cei din jurul său după o transformare incredibilă.

Tanya Rybakova cântărea, până în urmă cu câţiva ani, nu mai puţin de  107 kilograme. Din această cauză, întreaga adolescenţă a fost ţinta glumelor răutăcioase.

Multă vreme a preferat să se izoleze de cei din jur, însă la un moment dat Tanya a decis să-şi ia soarta în propriile mâini. Aşa se face că, după îndelungi şi obositoare eforturi, rusoaica a reuşit să slăbească spectaculos.

Acum, la 25 de ani, Tanya are aproximativ 55 de kilograme şi, mai mult, a devenit o bloggeriţă extrem de bine cotată în ţara sa. Tânăra călătoreşte în jurul lumii, apare în spoturi publicitare şi are sute de mii de fani pe reţelele de socializare.

Până şi cei care altădată o batjocoreau au ajuns acum să o complimenteze, scrie The Sun.

"De multe ori veneam acasă de la şcoală plângând şi nu-mi doream să mai ies afară din casă. Să fiu supraponderală îmi furase toate încrederea în sine", a povestit ea. "Acum e grozav să mă văd la televizor şi uneori parcă nu-mi vine să cred ce turnură a luat viaţa mea. Este propria mea poveste cu Cenuşăreasa. Copiii erau răi cu mine şi nu voiam să socializeze din cauza asta. Nu aveam prieteni şi petreceam cea mai mare parte a timpului citind", a adăugat ea.

Tanya speră că împărtăşindu-şi povestea va încuraja tinerele care trec printr-o situaţie similară să fie mai puternice şi să-şi recapete încrederea în forţele proprii.