MENIU

Angela Similea, apariţie fabuloasă la o lansare de disc (FOTO)

Angela Similea, apariţie fabuloasă la lansarea unui album cu cele mai cunoscute şlagăre compuse de Marius Ţeicu. La 72 de ani, una dintre cele mai îndrăgite soliste din ultimele decenii s-a prezentat în formă de zile mari, culegând laudele tuturor colegilor de generaţie, dar şi din generaţiile mai tinere ale muzicii uşoare româneşti. 

Pe lângă albumele Să ne reamintim" şi "Trăiesc", toate cu piesel de succes compuse de Marius Ţeicu şi interpretate de Angela Similea, îndrăgita cântăreaţă a primit şi un disc de aur pentru toată cariera.

Evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu, iar gazdă a fost Marius Ţeicu, care a şi cântat o selecţie din propriile şlagăre, acompaniat de vedete precum Paula Seling, Aurelian Temişan, Monica Anghel, Adrian Daminescu şi Silvia Dumitrescu, potrivit Agerpres.

La eveniment au mai fost prezenţi compozitorul Jolt Kerestely, cântăreţii Mirabela Dauer, Ileana Şipoteanu, Adrian Romcescu, actriţele Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc şi alţi prieteni ai Angelei Similea .

sursă foto: Agerpres 

Mai multe articole despre:
Angela Similea Marius Țeicu