MENIU

Adelina Pestrițu, apariție de senzație la inaugurarea unei școli de make-up

Andreea Rădulescu, make-up artista cu studii la Hollywood ce a realizat până acum numeroase transformări la „Demascarea”, şi-a deschis săptămâna trecută a treia şcoală de make-up într-o locaţie exclusivistă din Capitală. Vedetele care i-au trecut pragul au purtat ținute alese.

Evenimentul a fost unul intim la care invitaţii au admirat „monstrul” ce s-a plimbat printre invitaţi, dar au testat şi produsele Paese, brand de top în materie de produse de make-up.

„Make-up-ul nu este doar o artă. Este rezultatul unui studiu continuu și al unei dedicări continue, aceasta este percepția mea. Cursanții au oportunitatea de a-şi stabili  bazele teoretice și cele practice, pe sistemul Hollywoodian,  aceste tehnici fiind avizate la nivel internaţional de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii. Mi-am dorit întotdeauna să împărtăşesc experienţa mea la Hollywood cu toţi cei pasionaţi de make-up, mai ales că în acest domeniu tehnicile sunt diferite iar fiecare artist creează ceva inedit.

Eu îmi doresc să evoluez în permanenţă şi de aceea particip la cât mai multe workshopuri şi cursuri în toată lumea. Consider că orice make-up artist de renume, deşi îşi creează stilul lui, este bine să îşi îmbogăţească experienţa prin trucuri diferite. Efectele speciale reprezintă în continuare slăbiciunea mea, tehnicile sunt individuale și unice pentru fiecare make-up  artist", a mărturisit Andreea Rădulescu.

Adelina Pestriţu, Natalia Mateuţ, Bambi, Monica Colceriu (TVR), Julia Jianu, campionii mondiali Marian Drăgulescu şi Monica Roşu au fost câteva dintre vedetele care au felicitat-o pe Andreea. 

Mai multe articole despre:
Adelina Pestriţu make-up Andreea Rădulescu