MENIU

Amalia Ceterașu sare în apărarea soțului. Ce spune despre scandalul sexual în care ar fi fost protagonist Vasilică?

Amalia, soția lui Vasilică Ceterașu, lansează o ipoteză bombă în scandalul sexual legat de numele lui Viorel. Aceasta susține că femeia de la care a pornit totul ar fi specialistă în astfel de înscenări și că "șantajează oameni prin cluburi și face chestii de genul acesta".

Amalia Ceterașu a dezvăluit că Monica, femeia care l-a reclamat pe Vasilică, este apropiată cercului lor de prieteni. Așa se explică prezența ei în anturajul care a petrecut seara în oraș, înainte de izbucnirea scandalului, potrivit BZI.

"Nu știu de ce i s-a pus ei pata pe Vasilică. (..) Doamna respectivă este prietenă cu iubita prietenului nostru. Vasilică nu a mai văzut-o."

Soția artistului a mai declarat că femeia respectivă ar fi cerut expres să se urce în mașina în care se afla și Vasilică și care urma să-i ducă pe fiecare la casa lui.

Cântărețul de muzică populară Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune sexuală. Soția lui a recunoscut că acesta se întâlnea cu femei

"Vasilică a fost în mașină cu doamna respectivă. Larisa (nașa celor doi) mi-a spus că urma să o ducă pe doamnă cu sora ei, dar ea a refuzat. E clar că a refuzat pentru că s-a gândit că Vasilică are bani.”, a declarat Amalia.

”Eu îl cunosc pe soțul meu, nu pentru faptul că-l cred. Nu este un om violent, nu ar fi fost în stare de așa ceva. M-am interesat de doamnă și am aflat că se ocupă cu asta. Ea a fost căsătorită de nu știu câte ori și ea pur și simplu șantajează oameni prin club și face chestii de genul", a mai declarat Amalia.

Vasile Ceterașu ar avea de gând să se adreseze instanței pentru a lămuri situația.

Mai multe articole despre:
vasilică ceterasu scandal sexual agresiune