MENIU

Am luat droguri cu sora mea și n-am mai știut de mine. A doua zi, ne-am trezit în pat, dezbrăcați..

O poveste stranie a fost relatată pe site-ul Reddit de un utilizator care a mărturisit că a consumat prea multe anxiolitice. 

"Acum trei zile sora mea a venit să stea la mine peste noapte și, în timp ce ne uitam la seriale, i-am propus să luăm niște droguri.

A acceptat, așa că am luat mai multe pastile de diclazepam (un analog al diazepamului, medicament din categoria benzodiazepinelor, utilizat pentru a trata o serie de afecțiuni, printre care anxietatea, spasme musculare, insomnie, etc).

PROMOTIE URIASA LA eMAG!!! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Am tot luat pastile, apoi memoria mea s-a încețoșat și acum nu îmi mai amintesc multe.

A doua zi, ne-am trezit amândoi în pat, amândoi dezbrăcați. Am sperat că e o coincidență, dar m-am uitat pe jos și am văzut două prezervative folosite lângă pat.

M-am strecurat din casă, cu câteva haine și m-am instalat într-un hotel. Acum mi-e teamă să dau ochii cu sora mea și am închis și telefonul.

Vă rog să fiți responsabili când folosiți astfel de pastile, ați putea ajunge să faceți ceva ce veți regreta", a relatat utilizatorul.

Povestea i-a șocat pe ceilalți utilizatori, care l-au înemnat pe om să își deschidă telefonul și să încerce să rezolve problema împreună cu sora lui, care probabil se simte la fel de speriată.

Mai multe articole despre:
incest anxiolitice diazepam