MENIU

Care este secretul românilor ce au devenit Campioni Mondiali

Pentru a doua oară consecutiv, Naționala Artiștilor Fotbaliști –România este campioană mondială. După un turneu extrem de dificil, cu meciuri spectaculoase România a câștigat “Artists Footsall World Cup IRAN 2015”. După reguli Oficiale FIFA, românii noștrii au jucat și au învins în finală, cu 4-1, Naționala Artiștilor din Iran, ajutați și de un sistem revoluționar la încălzire.

 

După multe antrenamente intense, artiști au reușit să mai câștige un campionat mondial, ajutați fiind și de o tehnică de încălzire revoluționară. Prin intermediul colegului lor de la Fit 4 You, Mircea Brânzei, care le-a pus la dispoziție aparatul de Electro Stimulare Musculară, artiștii s-au încălzit înainte de fiecare meci, bucurându-se de rezultate incredibile. Prin această tehnologie de ultimă generatie se realizeaza contractia muschilor, utilizand impulsuri de joasa tensiune, oferind astfel mai multă mobilitate sportivilor.  https://www.facebook.com/fit4youofficial?fref=ts

Traseul spre trofeu
Meciuri în grupe 3-1 cu Suedia
1-1 cu Brazilia
4-2 cu Azerbaidjan
Semifinala 6-3 cu Turcia
Finala 4-1 cu Iran

Lotul campionilor
Daniel (antrenor-jucător), Marian Grama, Costel Ilie (ambii ex-Petrolul), Paul Gheorghe, Florin Lixandru (ambii Trouble Crew), Andi Grasu (Vocea României), Adrian Robu (actor), Dan Cruceru (prezentator TV), Ionuţ Andraş (Ro-Mania), Florin Moise (DJ Moise), Mircea Brânzei (Blu Ice), Cristian Dumitrache (actor), Beniamin Cioantă (actor), Mihai Lazăr (cantautor).

“Este un miracol să fi de două ori campion mondial, felicitări băieților. Ei în românia sunt unuici. Suntem dubli Campioni Mondiali și nu suntem luați în seamă. Facem demersusi la Ministerul Tineretului și Sportului, și asteptăm să ne recunoască. Ar trebuie să ne îndreptăm atenția și către valori, și aici mă refer la Guvern, la televiziuni, care dau mai multă atenție lucrurilor ieftine.”, susține Adrian Enache.

“Chiar dacă vorbim despre o competiței de amatori, performanța naționalei este incredibilă. Nu știu câte echipe pe lumea asta se pot lăuda cu două titluri consecutive de Campioni Mondiali, în palmares. Din păcate sprijinul publicului larg și al mediatizării nu este nici pe departe pe măsura performanței. Pentru noi însă, satisfacția a fost imensă, iar în vară mergem la Moscova să mai aducem un titlu de campioni acasă”, ne-a declarat Dan Cruceru, fosta vedetă Acasă TV.

"Am câştigat Campionatul Mondial pe teren mare, anul trecut, la Moscova, dar şi Campionatul Mondial de Futsal, anul acesta, la Teheran. Este o premieră mondială. Este o mare bucurie pentru noi că am reuşit să câştigăm două titluri mondiale în doi ani. Echipa are în componenţă aproximativ 32 de jucători. Mulţi, din cauza programului încărcat, nu au putut ajunge. În Iran au plecat 13 jucători, și cu acest lot, relativ mic, am reuşit să câştigăm Campionatul Mondial. Nici nu ne-am aşteptat", a spus şi Kamara la Sport Total FM.

Cu o istorie de aproape 25 de ani, Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România are în componenţă artişti fotbalişti ce îmbină armonios talentele pe care le au în artă (muzică, dans, actorie, etc.) şi fotbal, aducând ceva original în societatea noastră şi, mai nou, promovând în spirit de fair-play dezvoltarea relaţiilor cultural artistice şi sportive între România şi alte ţări.
De-a lungul timpului din lotul Naţionaliei Artiştilor au facut parte Dan Spătaru, Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Andrei Ştefănescu şi Ghedi Kamara (Alb-Negru), Lucian Viziru, Alin Lupşa, actorii Lucian Ghimişi si Andrei Duban şi multi alţii.