MENIU

Alain Delon, izolat de familie și prieteni. Actorul de 86 de ani ar fi cerut să fie eutanasiat! Cum arată acum

Alain Delon în "Les granges brûlées" (1973)/Foto: Profimedia

Alain Delon - considerat a fi unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile -  trece prin momente mai puțin plăcute. Simbolul masculinității în anii '70-'90, actorul în vârstă de 87 de ani, trăiește în Elveția, izolat de familie și prieteni. Mai mult, se pare că acesta ar fi solicitat să fie eutanasiat, după ce a trecut prin două accidente vasculare cerebrale (AVC-uri), ultimul dintre ele având loc în urmă cu 4 ani.

Copiii lui Alain Delon au depus mărturie împotriva damei de companie a actorului, cu privire la fapte de hărţuire morală şi deturnare a corespondenţei, relatează Ziare.com.

”În urma accidentului cardiovascular al domnului Alain Delon, care a avut loc în 2019, această femeie care s-a instalat la el acasă, se dovedeşte tot mai agresivă, denigratoare şi injurioasă faţă de el şi faţă de copiii săi”, a declarat într-un comunicat avocatul copiilor actorului.

Femeia este, astfel, acuzată că ”îl izolează neîncetat pe Alain Delon de apropiaţii săi, de prietenii săi şi de familia sa, folosind manevre şi ameninţări. Ea îi controlează în mod sistematic conversaţiile telefonice şi mesajele private. Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze poşta. Îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, aşa cum au făcut, cu toate acestea, mereu. Ea se comportă autoritar, este ameninţătoare şi merge până la a maltrata într-un mod inacceptabil câinele domnului Delon”, spune avocatul.

Mai mult decât atât, se pare că nu mai departe de anul trecut, Alain Delon ar fi solicitat să fie eutanasiat, după două accidente vasculare cerebrale. Anunțul a fost făcut de fiul său, Anthony Delon, într-un interviu pentru un post de radio, în care a spus că a acceptat decizia tatălui său și că îi va fi alături în ultimele clipe.

Menționăm că sinuciderea asistată este legală în Elveția, țară unde locuiește în prezent actorul francez. El a vorbit adesea cu seninătate despre eutanasie, pe care o consideră ceva logic și natural de la o anumită vârstă sau un anumit punct al vieții.