MENIU

Ai “stofă” de soție? Semne care îți spun dacă te vei căsători sau nu

<p>4 tactici care &icirc;ți cresc succesul la femei</p>

Exista anumiti factori care pot indica o viitoare casatorie sau celibatul si, in mod surprinzator, acestia nu au nicio legatura cu faptul ca esti sau nu implicat/a intr-o relatie amoroasa.

Ce face o persoana sa aiba “stofa” de sot sau de sotie? Felul in care arata? Felul in care se comporta? Daca are sau nu ca obiectiv – apropiat sau indepartat – o casnicie?

“Stofa” de sot sau de sotie nu este data, sub nicio forma, de existenta unei relatii de cuplu de lunga durata in prezent sau in trecutul unei persoane. Mai mult cercetatori in psihologie si sociologie au stabilit ca aceasta “stofa” este data, de fapt, de trei factori-cheie care tin strict de persoana, nu de statutul lor relational. Mai exact, atractivitatea fizica, atractivitatea personalitatii si ingrijirea personala pot spune daca o persoana este sau nu “eligibila” pentru a deveni sot sau sotie. Cu cat un om este mai bine “pregatit” din punct de vedere al celor trei factori, asadar este atragator, placut ca personalitate si are grija de propriul fizic, cu atat acel om are o “stofa” mai buna de sot sau de sotie.

Asta explica, de exemplu, de exista barbati foarte atragatori si bine ingrijiti care raman totusi singuri, preferand, in aparenta, celibatul. Cel mai probabil, au un mare minus la factorul “personalitate placuta”. De altfel, a fost stabilit stiintific ca o casnicie are sanse mai mari la fericire daca barbatul (asadar, nu femeia) are o personalitate placuta, toleranta.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
căsătorie soţie cuplu relaţie