MENIU

Adevăratul motiv pentru care Pro TV a renunțat la Mihaela Rădulescu

<p>ROM&Acirc;NII AU TALENT. Mihaela Rădulescu&nbsp;</p>
Mihaela Rădulescu&nbsp;

Mihaela Rădulescu a încheiat conturile cu PROTV și, implicit, show-ul ”Românii au Talent”, unde era jurat. Vedeta a invocat “motive personale”, fără să intre, totuși, în detalii. 

Adevăratul motiv este că Mihaela Rădulescu a fost forțată de împrejurări să plece. Bilanțul a scos în evidență faptul că notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei Rădulescu, ca jurat la „Românii au talent”, au condus la scăderea raitingului celebrului show de televiziune. După fiecare emisiune, actuala iubită a lui Felix Baumgartner era criticată aspru pe contul oficial de Facebook al show-ului. Mulți solicitau, în termeni duri, îndepărtarea ex-soției lui Bănică Jr. din cadrul spectacolului și amenințau că nu vor mai viziona PROTV-ul în caz că doleanța lor nu va avea un efect imediat.

A fost momentul în care șefii care conduc televiziunea s-au pus pe treabă. Au comandat un studiu de piață care a confirmat faptul că raitingul de la „Românii au talent” a scăzut dramatic ca urmare a comentariilor și gesturilor făcute de Mihaela Rădulescu, din postura de jurat. Rezultatul i-a fost adus la cunoștință și iubitei lui Felix Baumgartner care, în aceste condiții, forțată de împrejurări, a ales să-și anunțe pleacarea de la PROTV, scrie cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu Pro Tv Românii au talent