MENIU

Actriță româncă, moarte misterioasă la Rio de Janeiro Scenariu demn de un roman polițist

Moarte misterioasă pentru o actriță de origine română, în Brazilia. Decesul femeii de 49 de ani a șocat întreaga comunitate din Rio de Janeiro și ridică multe suspiciuni anchetatorilor. Actrița s-a prăbușit de la geamul unui hotel. Femeia fusese implicată în trecut și într-un scandal, fiind acuzată că a furat 16 tablouri în valoare de peste 150 de milioane de dolari de la mama ei.

Sabine Boghici, românca stabilită cu familia în Brazilia, ar fi căzut de la fereastra camerei în care era cazată. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical, însă femeia era deja moartă. Anchetatorii fac cercetări pentru a afla dacă a fost vorba despre o sinucidere.


Numele actriței Sabine Boghici a mai apărut într-un scandal în urmă cu doar un an. Aceasta a fost acuzată că și-a jefuit mama. Mai exact, Boghici împreună cu partenera sa de viață, Rosa Stanesco Nicolau, ar fi furat 16 tablouri de colecție.


Operele erau semnate de artiști precum Emiliano Di Cavalcanti și valorau o avere. Mai exact, Sabine a pus la cale un plan halucinant. A angajat mai multe persoane care să o păcălească pe mama ei că au anumite „puteri” și că sunt „clarvăzători”. Ulterior, bătrâna de 87 de ani a fost ținută în casă, legată şi înfometată luni în şir chiar de propria fiică, spun anchetatorii.


Pentru fapta comisă, Sabine Boghici a fost arestată anul trecut, dar în martie, anul acesta, a ieşit pe cauţiune. În ziua în care ar fi trebuit să se prezinte la un nou termen de judecată, a fost însă găsită moartă. În ciuda traumelor suferite, mama actriţei şi-a condus fiica pe ultimul drum. 

 

Mai multe articole despre:
sabine boghici actrita moarta brazilia