MENIU

Actorul Florin Blănărescu a murit la vârsta de 93 de ani

Actorul Florin Blănărescu, care a bucurat cu arta sa interpretativă generaţii de spectatori ai Teatrului Municipal "Bacovia" din Bacău, a decedat miercuri dimineaţă, la vârsta de 93 de ani, se arată pe site-ul instituţiei teatrale.

Corpul neînsufleţit al actorului Florin Blănărescu a fost depus la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Bacău, unde va avea loc şi slujba de înmormântare, sâmbătă, de la ora 10.00. Actorul Florin Blănărescu va fi înmormântat la Cimitirul "Învierea Domnului" din Bacău, scrie Mediafax.ro.

Timp de 60 de ani, actorul Florin Blănărescu şi-a desfăşurat activitatea în domeniul teatrului şi al filmului, în plan naţional şi internaţional. A jucat alături de mari actori ai scenei româneşti şi a făcut parte din distribuţia unor filme precum "Dacii" (1967) şi "Mihai Viteazul" (1971).

În anul 2011, Teatrul Municipal "Bacovia" l-a sărbătorit pe scenă la împlinirea vârstei de 90 de ani. La eveniment, actorul Florin Blănărescu a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Bacău.

Mai multe articole despre:
actor a murit Florin Blănărescu