MENIU

A vrut să intre pe Facebook, dar ce s-a întâmplat i-a schimbat complet viaţa. "Eram deja logat"

O frumoasă poveste de dragoste s-a legat între doi americani, datorită unei erori a Facebook. Schuler Benson şi Celeste Zendler s-au cunoscut astfel în urmă cu şase ani, iar de curând s-au căsătorit.

Totul a început în 2009, când Schuler Benson a încercat să acceseze reţeaua de socializare de pe telefonul său mobil, scrie metro.co.uk.

"Am deschis browser-ul şi am mers pe facebook.com, dar nici nu am apucat să îmi trec datele cu care mă logam de obicei", a povestit el. "Eram deja logat. A trebui să fac mai multe postări pentru a afla în cele din urmă că nu eram logat pe contul meu", a adăugat bărbatul.

De fapt, americanul intrase, dintr-o eroare, pe pagina personală a unei femei: Celeste Zendler.

"Ea şi cu mine nu ne întâlniserăm niciodată până atunci, nu ne cunoşteam nici măcar pe Facebook. Dintr-un motiv oarecare, nu puteam să mă deloghez de pe contul ei. Şi de fiecare dată când mă logam de pe telefon, timp de o săptămână, intram pe contul lui Celeste", a explicat Schuler.

Cei doi nu au reuşit să rezolve problema decât după ceva vreme, iar atunci când au făcut-o au decis, totuşi, să rămână prieteni pe reţeaua de socializare.

Au continuat să vorbească online, apoi, în 2009, s-au întâlnit în realitate. S-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, iar în 2014, bărbatul a cerut-o în căsătorie.

Schuler şi Celeste şi-au legat destinele în vara acestui an, povestea lor de dragoste făcând imediat înconjurul lumii.

"Între timp, într-o cameră întunecată, Mark Zuckerberg îşi bea cafeaua şi îşi spune în sinea sa 'Experimentul 471 a fost un succes deplin'", a glumit un internaut.