MENIU

A pus nişte rufe la spălat, apoi a plecat la o vecină. Când s-a întors acasă a avut un şoc

Bucătăria unei familii din Plymouth a fost parţial distrusă, după ce maşina de spălat a explodat pur şi simplu.

Totul s-a petrecut zilele trecute: Simon şi cei trei copii ai săi erau plecaţi, iar menajera lor, Zara, rămăsese acasă pentru a se ocupa de treburile casnice.

Femeia a pus câteva rufe la spălat în maşină, apoi a plecat la o vecină, unde a stat câteva ore. Când s-a întors acasă, a avut un şoc uriaş: maşina de spălat explodase pur şi simpu, distrugând şi obiectele de mobilier din jurul ei, scrie The Sun.

"Când a intrat în bucătărie, a crezut iniţial că am fost jefuiţi. Apoi a chemat pe cineva şi şi-au dat seama împreună că maşina de spălat explodase", a povestit Simon.

"A venit şi o echipă de pompieri care au verificat dacă există vreo scurgere de gaze sau probleme cu ţevile de apă. Până şi ei au spus că nu au mai văzut niciodată aşa ceva (...). Dacă vreunul dintre copii s-ar fi aflat în prejmă, ar fi fost serios rănit", a adăugat bărbatul.

În ciuda sesizării făcute la compania producătoare a maşinii de spălat, englezul nu a primit încă niciun răspuns concret. Reprezentanţii firmei susţin însă că au demarat o anchetă în acest caz.