MENIU

A postat pe Facebook o fotografie trucată. La scurt timp, din cauza ei a fost ucis

Un bărbat din SUA a fost ucis după ce a publicat pe Facebook o fotografie în care soţia lui părea că ţine în mână mai multe teancuri cu bancote de 20 de dolari. Din cauza imaginii, trei bărbaţi au încercat să-l jefuiască, iar în final l-au împuşcat.

Tony Harris a vrut să facă o glumă pe Facebook, aşa că şi-a fotografiat soţia ţinând în mână mai multe teancuri cu bani, apoi a publicat totul alături de mesajul: "Am uitat unde am pus 60.000 de dolari. Sper că soţia mea nu s-a dus la cumpărături cu ei".

La scurt timp, trei bărbaţi mascaţi au pătruns în casa americanului şi, ameninţându-i cu arma pe Tony şi pe soţia lui, au cerut să li se dea toţi banii pe care îi au în casă. Neavând ce să le ofere, jaful s-a încheiat tragic, bărbatul fiind împuşcat mortal, scrie NY Daily News.

Nepotul lui Tony, Anthony Fleming, a explicat ulterior că respectiva postare de pe reţeaua de socializare nu fusese decât o glumă: banconotele erau, de fapt, de 1 dolar, doar cele de la capete fiind de 20 de dolari.

Poliţiştii încă desfăşoară o anchetă menită să stabilească circumstanţele producerii jafului, însă oamenii legi susţin că ar exista o legătură directă între fotografia de pe Facebook şi atac.