MENIU

A născut fără să ştie că e însărcinată. NIMENI n-ar fi bănuit - cum arăta în ULTIMA LUNĂ de sarcină

<p>Sophie Aldridge a născut fără să ştie că e &icirc;nsărcinată. Sophie, &icirc;n dreapta, &icirc;n luna a opta de sarcină</p>
<p>Sophie Aldridge a născut fără să ştie că e &icirc;nsărcinată. Fata, &icirc;n luna a şaptea</p>
<p>Sophie Aldridge a născut fără să ştie că e &icirc;nsărcinată</p>
<p>Sophie Aldridge a născut fără să ştie că e &icirc;nsărcinată</p>

O tânără de 20 de ani din Marea Britanie a născut fără să ştie că este însărcinată, după ce s-a trezit în miezul nopţii cu dureri extrem de puternice de spate.

Sophie Aldridge a mers la spital, unde a descoperit că era în travaliu şi, doar o jumătate de oră mai târziu, a dat naştere unui băieţel.

Fata de 20 de ani din Dover, Kent, nu a bănuit că este însărcinată şi a continuat să iasă în oraş, să petreacă şi să bea până în ultima clipă înainte de naştere. Sophie Aldridge nu s-a îngrăşat deloc, a purtat aceleaşi haine şi chiar s-a fotografiat, alături de prietenele ei, într-o bluză cu vedere la stomac, în luna a opta de sarcină, fără ca nimic să fie vizibil.

Mai mult, tânăra a avut menstruaţie întreaga sarcină şi a confundat începutul travaliului cu crampele menstruale. A ajuns la spital, unde a primit un calmant şi o injecţie împotriva senzaţiei de vomă şi a fost trimisă înapoi acasă. Durerile însă nu s-au calmat, iar fata a ajuns pentru a doua oară la spital, unde a aflat că este pe cale să devină mamă.

Jumătate de oră de la aflarea veştii, Sophie Aldridge a născut un băieţel sănătos, Thomas, de aproape 2,5 kg.