MENIU

A intrat pe pagina de Facebook a învăţătoarei şi a avut un şoc. "Mă simt ca o prostituată"

O învăţătoare în vârstă de 21 de ani din Durham, Marea Britanie, a fost concediată după ce mama unuia dintre elevi a descoperit că tânăra lucra şi ca model pentru lenjerie intimă.

Până nu demult, Gemma Laird era învăţătoare la Şcoala Primară Bloemfontein. Recent, tânăra în vârstă de 21 de ani şi-a pierdut locul de muncă, după ce mama unui elev a descoperit pe Facebook nişte fotografii în care cadrul didactic apărea în lenjerie intimă.

Femeia a anunţat imediat conducerea şcolii, iar Gemma a fost concediată deşi, susţine ea, atunci când s-a angajat a precizat că are un contract de colaborare cu o agenţie de modelling.

"Chiar mă descurcam bine la şocală şi primeam un feedback bun. Mă înţelegeam foarte bine cu copiii", a povestit Gemma pentru metro.co.uk.

"După o săptămână, am primit un telefon de la directoarea şcolii, Laura Liddel, care mi-a spus 'nu aş vrea să am această conversaţie cu tine, dar sunt nevoită să o fac'. Mi-a spus că cineva a intrat pe pagina mea de Facebook şi a descoperit că lucrez şi ca model, iar pentru asta m-a raportat. Mi-a spus că nu vrea să fie afectată reputaţia şcolii şi că oamenii îşi vor pierde respectul dacă vor afla că am fost manechin. Mi-a mai spus că unii elevi nu sunt foarte încrezători în ei şi că nu vrea ca ei să mă caute pe Facebook sau Instagram. A mai zis că nu vrea ca micuţii de şase ani să creadă că e ceva normal să fii model. M-a făcut să mă simt murdară, să mă simt ca o prostituată. Este ridicol", a adăugat ea în cele din urmă.

Pe de altă parte, directoarea unităţii de învăţământ a explicat că în opini sa decizia luată este cea corectă.