MENIU

A intrat pe Facebook la scurt timp după ce a născut şi a avut un şoc: "A picat cerul pe mine!"

O femeie din Scoţia a avut un adevărat şoc după ce a aflat de pe Facebook ceva incredibil despre tatăl copilului ei.

Heather McGillion şi Adonis Rodriguez s-au cunoscut în urmă cu un an, în Republica Dominicaă. Tânăra originară din Scoţia ajunsese acolo prin intermediul slujbei sale şi aşa l-a cunoscut pe dominicanul care a cucerit-o imediat.

Cei doi au început o relaţie, iar lucrurile păreau să meargă excelent. Mai mult, după ce femeia a rămas însărcinată, cuplul plănuia să se căsătorească. Totuşi, din cauza unor probleme cu sarcina, Heather a fost nevoită să se întoarcă pentru tratament în ţara natală, urmând ca după venirea pe lume a bebeluşului să se reunească cu viitorul soţ.

Supriză însă! Când a intrat pe Facebook, la scurt timp după ce a născut, tânăra a aflat ceva neaşteptat: Adonis se căsătorise între timp cu o altă femeie şi chiar postase pe reţeaua de socializare fotografii de la nuntă, scrie The Sun.

"Când am văzut, a picat cerul pe mine. Adonis ţinea în braţe o femeie, iar ea era îmbrăcată în rochie de mireasă. Nu avea niciun sens pentru mine şi cu cât mă gândeam mai mult, cu atât totul părea mai absurd", a povestit Heather. "Nu plecasem decât de câteva săptămâni, Adonis nu avea cum să întâlnească o altă femeie şi să plănuiască şi nunta în mai puţin de o lună", a adăugat ea.

Când l-a sunat pe iubitul ei, bărbatul a avut o explicaţie neaşteptată: se căsătorise cu respectiva femeie doar pentru că aceasta era din Germania şi avea nevoie de viză.

Proaspăta mămică şi-a dat seama, totuşi, că a fost înşelată în tot acest timp, aşa că a decis să-şi crească singură copilul. Totuşi, Diego va avea voie să-şi vadă fiul din când în când.