MENIU

A fost lovită de maşină şi i s-a spus că nu va mai merge niciodată. E incredibil ce face acum

O tânără din Marea Britanie a impresionat întreaga lume cu determinarea incredibilă de care a dat dovadă, după ce a fost victima unui accident rutier.

Sara Najim are 21 de ani, iar în urmă cu câteva luni a trecut printr-o exprienţă oribilă. Tânăra a fost victima unui accident rutier, în urma căruia a suferit o traumă la nivelul creierului.

Verdictul medicilor a fost nemilos: Sarei i s-a spus că nu va mai putea merge nicioadă, scrie The Sun.

Cu toate acestea, după un an de terapie extrem de chinuitoare, englezoaica a reuşit să facă un prim pas. Totul a evoluat treptat, dar odată ce s-a întors la facultate a fost nevoită să îndure privirile crude şi jignirile unora dintre colegii ei.

Totul s-a schimbat, însă, într-o zi când Sara găsit întâmplător site-ul unei agenţii de modelling din Birmingham. Convinsă de mama ei, fata a decis să-şi acorde sieşi o şansă: a trimis câteva poze şi după doar câteva zile a fost chemată la o şedinţă foto.

Mai departe, povestea Sarei este una de succes: tânăra a apărut pe copertele mai multor reviste şi a participat cu brio la diverse concursuri de frumuseţe.

"Mama mi-a spus întotdeaua că sunt încă foarte frumoasă, în ciuda accidentului, dar nu am crezut-o. Am plâns amândouă de fericire şi de atunci nu am mai privit niciodată înapoi. Am primit un motiv de a trăi", a explicat ea.