MENIU

A fost diagnosticată cu cancer, dar s-a tratat. Povestea unei cântăreţe

Cristiana Dorin Costache s-a făcut remarcată prin vocea fermecată la numeroase festivaluri interne și internaționale. Ea a susținut spectacole la dineurile oficiale organizate de fostul prim ministru al Greciei, Andreas Papandreu.

Ce nu se știe de publicul larg este că artista era o fire foarte emotiva, iar acea stare  s-a acentuat în urma cu trei ani, când și-a pierdut ambii părinți.

"Mi se punea un nod în gât și nu mai puteam să mai scot un sunet când dădeam cu ochii de public. Până am cunoscut-o pe Ileana Vlăduț, specialist cu certificare internațională în terapia florală Bach, care m-a ajutat să îmi înving toate aceste frici și emoții".

Apoi, Cristiana a fost lovită de o veste cumplită, fiind diagnosticată că suferă de cancer osos. Și a fost nevoită să ia în mod regulat morfină pentru a-și calma durerile.

"Am făcut chimioterapie, dar cele mai cumplite erau durerile mari de coloană. Mi-au zis că am și hernie de disc, mi se tasase coloana. Poate unora nu o să le vină să  creadă, dar toate acestea au trecut după ce am făcut ședințe de vindecare reconectivă și reconectarea cu Ileana Vlăduț. Acum îmi trăiesc viața cu totul altfel. Sunt un alt om!"

Mai multe detalii aici.

Mai multe articole despre:
cancer terapie florală