MENIU

A fost batjocorită şi numită "balenă" în faţa fiicei. Cum a reacţionat această femeie e incredibil

O femeie din Michigan a dat tuturor o lecţie de viaţă, deşi iniţial gestul ei se dorea fi doar un exemplu de bună purtare pentru fiica sa.

Dianne Hoffmeyer şi fetiţa ei, Liliana, se aflau la un restaurant din Fort Gratiot când s-a petrecut totul. Cele două aşteptau liniştite la coadă pentru a cumpăra gogoşi şi cafea. La un moment dat, însă, Dianne a auzit cum în spatele ei două americance şuşoteau, amuzându-se pe seama greutăţii sale şi numind-o "balenă".

Femeia, care de curând a slăbit nu mai puţin de 80 de kilograme după un infarct, s-a simţit extrem de jignită şi rănită de comentariile răutăcioase. Dar în loc să se certe, Dianne a abordat altfel problema: le-a cumpărat celor două femei cafea, în speranţa că astfel va fi un bun exemplu pentru Liliana, scrie Huffington Post.

"Fiica ma de doi ani este un mini-eu - imită tot ceea ce fac. Am vrut să fac lucrul corect, pentru ca atunci când va creşte să ştie şi ea ce trebuie să facă", a explicat Dianne.

După ce a plătit pentru cafeaua celor două, femeia şi fiica ei au plecat liniştite, fără să stea să ofere explicaţii.

Ulterior, Dianne şi-a povestit întreaga experienţă pe Facebook,postarea ei adunând imediat sute de mii de Like-uri şi numeroase comentarii de susţinere din partea internauţilor.

"Chiar când credeam că nu mai este nicio persoană amabilă în lume, iată că toate s-au adunat acum pe pagina mea de Facebook", a spus Dianne în final.