MENIU

A dat o căutare pe Google, apoi și-a ucis soția

<p>Ce diferenţe de preţ există la produsele v&acirc;ndute prin magazinele online sau cele clasice</p>

Britanicul David Connaughton a apelat la motorul de cautare in timp ce contempla la cum ar putea sa puna capat problemelor sale conjugale si se pare ca un raspuns neconculdent ar putea fi oarecum responsabil pentru moartea sotiei sale, Julie.

Presa locala a raportat ca in saptamanile de dinainte ca barbatul in varsta de 60 de ani sa isi omoare sotia si apoi sa se sinucida (in august 2013), el a intrebat pe Google: "Cand cineva te enerveaza, merita sa il ucizi?" (in original: "When someone pisses you off, is it worth killing them?"), scrie Feminis.ro.

David Connaughton tocmai descoperise ca Julie, care era sotia lui de 9 ani, planuia sa divorteze de el. Detectivul care s-a ocupat de acest caz a declarat ca politia stia de la familia lui Julie ca femeia incepuse o noua relatie si ca David era ingrijorat si se temea ca o va pierde, iar din aceasta cauza ar fi ramas pe strazi, fara casa.

Politia locala a cercetat calculatorul barbatului si a descoperit ca acesta cautase pe Google nu doar informatii despre crima, dar si informatii despre divort si situatiile in care ar putea ramane fara adapost, fara un acoperis deasupra capului.

 

Mai multe articole despre:
crimă google soţie britanic