MENIU

A dat examenul pentru permis auto de 960 de ori. Ce a primit la final depășește orice așteptări

O șoferiță se poate lăuda că este cel mai insistent om de lume, chiar dacă nu și cel mai priceput când vine vorba de condus și reguli de circulație. Femeia a avut nevoie de 960 de încercări pentru a ave în mână permisul și a cheltuit pentru asta o avere. Paradoxul, în cazul ei zicala "tot răul spre bine" chiar s-a confirmat.

Femeia, în vârstă de 69 de ani, din Coreea de Sud, a dat pentru prima dată testul scris în aprilie 2005. L-a picat și de atunci a continuat să-l dea din nou în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani – cu un total de 780 de încercări, potrivit soferidinromania.ro.

 

Ulterior, a redus frecvența la doar 2 două examene pe săptămână, până a reușit, în cele din urmă, să treacă de proba scrisă.

 

Examenul practic l-a dat de zece ori – ceea ce înseamnă că a trecut prin 960 de examene, în total, înainte de a obține în sfârșit permisul. Efortul a costat-o pe femeie aproape 12.500 de eur, dar știrea despre inedita performanță a atras atenția unei dintre cele mai mari companii auto sud-coreene, care i-a dăruit o mașină cam de aceeași valoare.

 

Povestea, de acum mai bine de 15 ani, a reapărut săptămâna aceasta pe Reddit, cu reacțiile a sute de utilizatori- multe în defavoarea ei.

Mai multe articole despre:
examen auto 960 soferita codus permis