MENIU

A creat o prezentare PowerPoint pentru a cuceri un bărbat! Răspunsul acestuia a dat-o peste cap

O tânără din Statele Unite ale Americii s-a hotărât să facă o prezentare PowerPoint pentru a convinge un bărbat să o scoată la o întâlnire.

Lizzy Fenton a venit cu o idee ingenioasă de prezentare a propriei persoane, pentru a convinge un bărbat să o scoată la o primă întâlnire.

Prezentare, numită de tânără "De ce ar trebui să te întâlneşti cu mine", a fost trimisă iniţial unui bărbat pe care tânăra îl plăcea şi şi-ar fi dorit o întâlnire cu el. Dacă răspunsul lui nu a fost întocmai cel aşteptat, alţi utilizatori de internet au fost fascinaţi de ideea tinerei.

Lizzy se prezintă ca fiind o tipă sociabilă, inteligentă, independentă financiar, locuieşte singură, iar "sânii ei cresc constant". Totodată, tânăra se consideră o femeie cu clasă, cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

Chiar dacă Lizzy s-a chinuit să facă această prezentare, răspunsul bărbatului visurilor ei nu a fost întocmai cel mai aşteptat de aceasta.

"Este foarte drăguţ ce ai făcut. Te rog să încetezi în a mă mai contacta", i-a răspuns dur tânărul, potrivit Bored Panda

Mai multe articole despre:
întâlnire prezentare power point Lizzy Fenton