MENIU

A avut 3 iubiţi şi nu ştie CINE este TATĂL copilului. METODA INEDITA prin care le va spune

Josie Cunningham, o tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie, a devenit recent mama unei superbe fetite, insa nu stie cine este tatal bebelusului, scrie kanald.ro.

Tanara are o reputatie indoielnica recunoscand ca obisnuieste sa fie dama de companie. Nu a fost niciodata castorita, insa mai are pe langa fetita careia tocmai i-a dat nastere, inca doi baieti in varsta de 6, respectiv 3 ani. Nu stie cu exactitate cine ar putea fi tatal fetitei sale, insa banuieste ca ar putea fi vorba despre un medic chirurg cu care facea sex contra cost, iubitul uneia dintre cele mai bune prietene ale sale cu care a avut o aventura de scurta durata sau fostul ei iubit, un escroc care a mintit-o ca este fotbalist din prima liga.

Pentru a afla cine este tatal fetitei, femeia a cerut ajutorul autoritatilor. Cei trei barbati au acceptat sa doneze probe pentru testul ADN. Josie abia asteapta sa vina rezultatele. Ea a declarat pentru cotidianul The Mirror ca ii va informa pe cei trei potentiali tatici despre rezultatul testului ADN chiar in ziua de Craciun. Le va trimite rezultatul testului intr-o felicitare. Asta da, cadou!

"Oricine ar fi tatal ei, este un barbat norocos. Are o fiica atat de frumoasa!", a declarat Josie Cunningham. "In inima mea stiu cine as vrea fie tatal fetitei, dar trebuie sa astept rezultatul testului", a adaugat tanara. Indiferent de rezultate, proaspata mamica a afirmat ca nu o sperie gandul ca va creste de una singura trei copii.

Mai multe articole despre:
copil tată Josie Cunningham