MENIU

A ajuns la spital cu dureri de stomac. A avut şocul vieţii ei când medicii i-au spus ce are de fapt

Durerile de stomac, semne ale sarcinii, spre uimirea viitoarei mămici

O tânără din Marea Britanie a ajuns la spital cu crampe stomacale, dar a descoperit că de fapt este însărcinată, scrie Daily Mail.

O tânără de 22 de ani care a ajuns la spital acuzând crampe stomacale a aflat că este de fapt însărcinată şi a născut, câteva ore mai târziu.

Hannah Froud, un administrator financiar din Chaddesden, Derbyshire, a început să se plângă de crampe în februarie. Durerile au continuat, iar femeia a hotărât să meargă în cele din urmă şi la spital. La spital a făcut şi un test de sarcină, o procedură de rutină în cazul durerilor stomacale, şi a descoperit, spre marea ei surpriză, că este însărcinată.

Hannah a născut câteva ore mai târziu o fetiţă perfect sănătoasă.

"Nu m-a îngrijorat faptul că mi-au dat un test de sarcină. Au spus că este o procedură de rutină, aşa că l-am făcut. la puţin timp după am aflat că sunt însărcinată. Am rămas fără cuvinte", a declarat Hannah.

"Lucrurile nu s-au schimba totuşi prea mult. Acum pur şi simplu nu mai trebuie să merg la lucru şi am un copil de crescut. Abia aştept să crească şi să înceapă să se joace. Acum nu face decât să doarmă", a completat tânăra de 22 de ani.

Mai multe articole despre:
dureri de stomac