MENIU

A aflat că are cancer cu o zi înainte de nuntă. E incredibil ce a făcut mireasa după primirea veștii

O tânără mireasă a fost diagnisticată cu cancer cu o zi înainte de nuntă. Cu toate acestea, femeia a decis să meargă la altar cu alesul ei, ascunzându-și durerea de privirile invitaților.

Milly Simmie, în vârstă de 29 de ani, din Tonbrigde, Kent, Marea Britanie, a rămas șocată să afle că sufere de cumplita maladie, cu o zi înainte de a-și uni destinul de iubirea vieții ei, un coleg din facultate.

”Am avut mereu un stil de viață sănătos și foarte activ. Dar medicii mi-au descoperit la o radiografie nu mai puțin de 45 de tumori pe organele vitale. Am început să mă îngrijorez”, a povestit mireasa, despre diagnosticul primit.

Doctorii au avertizat-o pe Milly că are 40 de tumori în plămâni și alte 5 în ficat, și că s-ar afla în fază terminală, scrie The Sun. Aceștia i-au mai spus că suferă de o formă rară de cancer și că ar mai putea trăi între 2 și 10 ani.

În ciuda veștilor devastatoare, Milly și logodnicul ei, Alastair, au decis să pășească spre altar, unde și-a unit destinele într-o ceremonie foarte emoționantă. Din păcate, mirii au anulat luna de miere, deoarece Milly a început tratamentul de chimioterapie.

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa ceremonie cancer diagnostic veste tumori