MENIU

8 lucruri pe care sa le faci pentru sex mai bun

Viata de zi cu zi si grijile pe care le avem ne acapareaza adesea, asa ca, uneori, ne trezim ca viata de cuplu s-a schimbat intr-un sens in care nu ne-am fi dorit niciodata. Intimitatea ajunge pe locul al doilea sau poate chiar mai jos pe lista si nu este chiar atat de simplu sa gasim mijloace pentru a remedia situatia.

Cum sa iti condimentezi viata sexuala

1. Ai grija de imaginea ta

Este adevarat ca timpul nu este mereu de partea ta, insa daca vrei ca tu si partenerul tau sa aveti parte de un sex mai bun, trebuie sa faci tu primul pas si sa incerci sa iti schimbi imaginea pe cat posibil. O dieta sanatoasa si putina miscare in fiecare zi se vor dovedi a fi folositoare din mai multe puncte de vedere, nu numai pentru a-ti recastiga respectul de sine, in timp ce o usoara schimbare in garderoba, incepand cu lenjeria intima, care ar trebui sa fie mai sexy, va deveni mobilul reafirmarii feminitatii tale. Odata ce tu te vei iubi mai mult, partenerul tau isi va schimba si el parerea despre tine si, in plus, vei avea curajul sa initiezi preludiul.

2. Petrece mai mult timp alaturi de partenerul tau

Daca va intalniti numai seara, in pat, atunci cand oboseala a pus deja stapanire pe voi, este normal ca sexul sa fie considerat obositor si lasat deoparte. Faceti-va timp sa luati cina impreuna, sa faceti o baie impreuna, profitati de orice moment si transformati-l intr-unul de preludiu.

3. Masturbarea nu trebuie sa mai fie un subiect tabu 

Masturbarea este normala si te ajuta sa iti cunosti mai bine corpul. In acest fel, iti poti ajuta partenerul sa te satisfaca si, in acelasi timp, poti invata cum sa il satisfaci si tu pe el, deprinzand diverse tehnici. Despre toate acestea si multe altele poti afla de aici!

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu viaţa sexuală relaţie