MENIU

7 lucruri pe care sa le iei in considerare inainte de a va muta impreuna

Ai putea crede ca esti pregatit/a pentru urmatorul pas, insa sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de a va muta impreuna. Sunt unele cupluri care fac rapid acest pas, in vreme ce altele au impresia ca au asteptat mult prea mult pana sa ajunga aici.

Crezi sau nu asteptarea chiar poate fi benefica. Iata 7 lucruri pe care sa le iei in considerare inainte de a va muta impreuna. Ar putea chiar sa va salveze relatia.

 

1. Concentreaza-te mai intai pe ralatie

Unul dintre principalele motive pentru a amana mutarea impreuna este sa aveti timp sa va concentrati pe relatia dintre voi. Mutatul impreuna nu este ceva simplu. In loc sa invatati mai multe despre dezvoltarea relatiei dintre voi, veti fi prea ocupati sa decideti cine va plati facturile, cine face ordine si curatenie sau cum sa aveti o clipa de intimidate. Trebuie mai intai sa descoperiti cat mai multe despre celalalt fara sa aveti si alte lucruri pe cap.

 

2. Mai putin stres financiar

Din momentul in care va mutati impreuna, banii devin o problema. Vei scruta orice cumpara partenerul/a, iar el/ea va face acelasi lucru. Brusc, apar noi facturi de gestionat. Acordati-va ceva timp sa va bucurati de relatia voastra fara adaugarea stresului financiar. Cea mai buna solutie este sa asteptati pana in momentul in care amandoi va veti simti confortabil din punct de vedere al banilor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

Mai multe articole despre:
sfaturi cuplu relaţie