MENIU

5 sfaturi de beauty și idei parfum pentru mire, în 2022 (P)

Când vine vorba despre nuntă, mirele va fi și el în centrul atenției și de aceea trebuie să arate impecabil. Până la urmă este normal ca el să se simtă uimitor când stă lângă aleasa inimii lui, în ziua nunții lor. Prin urmare, pentru mire oferim câteva sfaturi de îngrijire a pielii și a părului, care l-ar putea ajuta să ajungă la altar arătând minunat.

Există o serie de tratamente faciale, pentru mâini și păr cu produse de calitate, care îl vor ajuta pe mire să aibă pielea și mai frumoasă în ziua cea mare și un aspect senzațional.

Curățarea și hidratarea tenului

Foarte importantă este curățarea tenului, menținerea pielii fără impurități. Asta se poate realiza cu ajutorul măștilor faciale care au și efect de întinerire. Există măști faciale care hrănesc pielea cu antioxidanți și vitamine, și în același timp o hidratează corespunzător.

Dacă se dorește o super hidratare a tenului, aceasta se poate face cu serul Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, care se potrivește oricărui tip de ten.

Tonifierea pielii

Există produse speciale cosmetice (cum sunt acelea de pe Notino.ro) care ar putea ajuta în rezolvarea unor probleme individuale ale pielii, cum ar fi: ten uscat, ten gras, acnee, ten obosit.

Pentru tonifierea pielii din zona ochilor ar ajuta de exemplu o cremă de lifting Men Total Revitalizer Eye, care este foarte eficientă, elimină ridurile fine, cearcănele și pungile de sub ochi. Crema are acid hialuronic și oferă rezultate rapide.

Barba și sprâncenele

Mirele își poate îmbunătăți complet aspectul dacă își conturează sprâncenele și barba. Dacă sprâncenele sunt perfect structurate, ele pot contura foarte frumos aspectul mirelui. De asemenea, barba trebuie îngrijită de un profesionist, pentru ca aceasta să arate impecabil.

Contează și produsele folosite pentru hidratarea și confortul pielii, cum ar fi de exemplu:

  • Un ulei care înmoaie barba și îi oferă o strălucire naturală, cum este Proraso Wood and Spice
  • O spumă de ras care face fața netedă și nu irită tenul sensibil, cum este Biotherm Homme
  • Un balsam care calmează tenul pentru că are unt de shea, cum este Clarins Men After Shave Soother.

Manichiura

Manichiura nu este doar pentru femei, ea contează și pentru mire, pentru că mâinile trebuie să arate impecabil, mai ales că fotografiile de nuntă surprind detalii cu verighetele.

Tratament de îngrijire a părului

Pentru a avea o coafură superbă în ziua nunții, mirele trebuie să meargă la cel mai bun salon din oraș. El are nevoie de un expert care să știe să-i recomande o tunsoare modernă, pentru a avea un aspect elegant la nuntă. Pentru a-i accentua aspectul, la îngrijirea părului ar trebui folosite o serie de produse cosmetice de calitate înaltă, cum ar fi:

  • Produsele profesionale - șampon și balsam de păr
  • Aplicarea unui gel de păr
  • Folosirea fixativului pentru a obține vulumul perfect.

Idei de parfum pentru bărbați eleganți

Alegerea parfumului pe care îl va folosi mirele în ziua nunții trebuie făcută cu atenție. Asta nu este chiar simplu având în vedere gama foarte variată de parfumuri din ziua de azi, însă se poate ține cont de locul unde va avea loc nunta și de perioada anului. Parfumul trebuie să fie întotdeauna de calitate, să miroase foarte frumos pe toată durata nunții.

În general când se dorește perfecțiunea în orice detaliu, ca în cazul bărbaților eleganți, cele mai indicate sunt parfumurile de marcă. Acestea sunt de înaltă calitate și create special să sublinieze individualitatea bărbaților eleganți, carismatici și încrezători.

Pentru bărbații care prețuiesc parfumul de calitate, recomandăm Versace Eros la care se simt notele lemnoase, mirosul de mentă și de coajă de citrice. Acest parfum subliniază solemnitatea momentului nunții, deci ar putea fi parfumul perfect pentru mire.  

Desigur este nevoie și de un deodorant de bună calitate, cum este Biotherm Homme 48h Day Control, care rezistă și 48 de ore pe timp de vară.

Mai multe articole despre:
parfumuri mire parfumuri nunta