MENIU

5 modele de cămăşi casual pe care trebuie să le porţi în 2014

<p>Stiluri de cămaşă casual pentru 2014</p>
<p>Stiluri de cămaşă casual pentru 2014</p>

Cand spunem stil casual, ne gandim la croiul relaxat al unei perechi de jeansi, la o pereche de pantofi comoda, la o jacheta, completate de celelalte accesorii vestimentare necesare unei femei cosmopolite. Dar oare nu am uitat ceva important?

Camasa casual nu trece niciodata neobservata in topul pieselor de baza din garderoba unei femei si te ajuta sa iti construiesti cele mai chic tinute.

Vezi o lista cu cinci camasi casual care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon:

Camasa casual colorata

Considerata unul dintre cele mai versatile articole vestimentare, camasa casual te ajuta sa construiesti tinute rafinate si feminine. Desi e omniprezenta in garderoba office, o  camasa in nuante vii poate fi piesa centrala a unei tinute de zi. In combinatie cu piese si texturi cu alura sport, precum jeansi sau o pereche de pantaloni lejeri in stilul tomboy, camasa casual colorata da rafinament look-ului tau de zi cu zi.

Camasa casual cu imprimeu floral

Trendurile 2014 propun camasi casual romantice, ce continua traditia reintoarcerii la feminitate absoluta in fiecare primavara. Aerul degajat si boem al unei camasi cu imprimeu floral va completa in mod armonios o pereche de jeansi albi sau o tinuta delicata, in tonuri pastelate.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.