MENIU

5 lucruri pe care barbatii si le fac cu mana lor si-si deterioreaza viata sexuala

5 lucruri pe care barbatii si le fac cu mana lor si-si deterioreaza viata sexuala

Aparent, cel putin, sexul e o chestiune relativ simpla pentru barbati: cu cerinte si pretentii minime, sexul e ceva cat se poate de firesc si obisnuit in viata oricarui barbat. Si tocmai de asta nu au nevoie de cine-stie-ce atentie speciala sau prezenta continua in jurul lor. Tocmai de asta e aproape imposibil de inteles cum de femeile au nevoie de stari speciale ca sa faca sex! De ce, in fond?! Ce e in neregula cu ele?! Ce, au nevoie si de stari speciale ca sa stea la masa?!

Inainte de a trage concluzii pripite, insa, mai bine gandeste-te serios daca nu cumva faci anumite chestii care mai degraba o determina sa fuga in jurul unui stadion, decat sa stea in pat langa tine si sa faca sex… tot cu tine!

Conform site-ului Cracked.com , iata 5 lucruri pe care barbatii le fac in detrimentul propriei vieti sexuale reusite.

1. O presezi sa faca sex Iti suna cunoscut, nu-i asa? E o chestie pe care multi barbati o fac, cu toate ca ea pare sa nu aiba starea necesara pentru asa ceva. Nu o data auzim povesti in care sotii isi “cer drepturile”, pretinzand ca au mare nevoie de un orgasm ca eventual sa doarma mai bine sau sa se relaxeze un pic.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
sex