MENIU

4 perechi din zodiac care vor trece printr-o despărțire dureroasă, până la sfârșitul anului. Horoscopul dezamăgirii

O despărțire este întotdeauna greu de suportat! Uneori nu poate fi evitată, ceea ce pune în dificultate persoana aflată în această situație.

Iată care sunt cuplurile din zodiac care au șanse mari să se despartă până la finalul anului.

Scorpion și Berbec

Berbecul și Scorpionul au o personalitate foarte puternică, iar alăturarea dintre aceste două zodii ar putea fi una explozivă, care nu va rezista pe termen lung. De aceea se vor despărți destul de curând. Certurile sunt destul de aprinse și atunci când au probleme nu vor aștepta să ajungă acasă să și le rezolve, ci își vor spăla rufele în fața prietenilor, punându-i pe aceștia într-o situație incomodă. Este adevărat că dragostea lor este destul de puternică la început, dar se poate risipi destul de repede. Iubesc din toată inima, dar când văd că partenerul profită de ei, vor transforma traiul în doi într-un iad.

Capricorn și Gemeni

Gemeni este un semn dual. Nu știi niciodată dacă ceea ce simte este real sau nu. Numai când îl cunosc foarte bine poți să vezi dacă te iubește cu adevărat. În combinație cu Capricornul, nativul Gemeni încearcă întotdeauna să-și îndeplinească propriile dorințe fără să-și facă nicio grijă pentru partenerul său, ceea ce duce în cele din urmă la certuri. Amândoi cred că merită pe cineva mai bun, așa că nu pot aprecia relația cu adevărat.

Citește continuarea pe tabu.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu compatibilitate zodii