MENIU

3 zodii condamnate la singurătate: blestemate să rămână fără partener

3 zodii condamnate la singurătate

Temperamentul, defectele și filosofia de viaţă pot ameninţa viaţa amoroasă a semnelor zodiacale. În timp ce unii dintre noi îşi găsesc cât ai zice „zodii” pereche şi au un istoric sentimental palpitant, alţii fac tot posibilul pentru a se îndrăgosti, dar sfârşesc prin a se bucura la finalul zilei doar de propria companie!

Deşi niciun semn nu este în mod obligatoriu blestemat să rămână singur pentru totdeauna, sunt zodii care îşi îngreunează parcursul amoros, din cauza temperamentului. Află dacă te-ai născut şi tu sub influenţa tragică a uneia dintre zodiile predispuse la singurătate!

Capricorn

Atunci când ai aspiraţii înalte, cu mult peste aşteptările muritorilor de rând, sunt şanse mari să nu îţi găseşti niciodată un companion pe măsura calităţilor tale. Femeile Capricorn sunt inteligente, muncitoare, responsabile, conştiente de calitatea lor şi hotărâte să găsească aceste calităţi reflectate în partener, ceea ce le transformă în candidate aproape sigure la singurătate, scrie divahair.ro.

Fecioară

Perfecţionistă, meticuloasă, atentă şi mereu în gardă: ne pare rău, dar nativa din Fecioară provoacă unui bărbat mai degrabă fiori de teamă decât de iubire! Deşi este cel mai adesea doar o aparenţă, ea pare a fi cea mai rea din tot zodiacul, ceea ce va pune orice potenţial partener pe fugă!

Vărsător

Semn de aer, această nativă are o inteligenţă peste medie şi un caracter original, diferit de al celorlalte semne zodiacale. Mersul legănat, expresia aeriană şi comentariile neobişnuite ridică semne de întrebare celor din jur şi le conferă impresia că nativa este coborâtă din sfere înalte, total intangibile muritorilor de rând. 

Mai multe articole despre:
horoscop compatibilitate zodii zodii cuplu