MENIU

3 zodii care trebuie să urmeze calea şarpelui

3 zodii care trebuie să urmeze calea şarpelui

Societatea în care trăim ne determină să fim, de cele mai multe ori, altfel decât cum ne-ar plăcea. Situaţiile pe care le întâmpinăm nu ne permit să tratăm întotdeauna subiectul cu bunătate sau calm. Răutatea din jur strică echilibrul care există.

În acest caz este recomandat să urmezi calea şarpelui. Se ştie despre acesta că este un animal care deţine tainele vicleniei. Este un mare cuceritor de inimi şi, aşa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot aşa reuşeşte să-i facă pe cei din jur să îşi piardă capul.

Fecioară

Se ştie despre nativii zodiei Fecioară că sunt cei mai timizi. Nu se simt în largul lor decât alături de persoanele pe care le cunosc foarte bine, de aceea li se pune eticheta de introvertiţi ori retraşi. Nu au încredere nici măcar în propriile forţe şi emană slăbiciune. Fiind o zodie de pământ, Fecioara este foarte practică. Caută perfecţiunea în toate şi nu abandonează până nu are certitudinea lucrului bine făcut. Are o personalitate puternică, așa că îi este recomandat să urmeze calea şarpelui şi să îşi însuşească cele mai bune caracteristici de la acesta, pentru a nu fi călcată în picioare de oamenii răi care există în jur. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop