MENIU

3 zodii care termină vara în lacrimi. Urmează cea mai neagră săptămână din viața lor!

3 zodii care termină vara în lacrimi

Vara este prilejul perfect pentru a trăi povești de iubire începute pe malul mării, pentru a ne reconecta și relaxa alături de jumătățile noastre sau pur și simplu de a experimenta mai mult în viața amoroasă.

În aer plutește romantismul și parcă suntem mult mai dornici să simțim fiorii iubirii, îmbiați de aerul cald și de atmosfera de vacanță. Însă pentru trei dintre nativii din horoscop, această perioadă este marcată de multe obstacole.

Se întrevăd cumpene care îi vor dărâma din punct de vedere emoțional și îi vor destabiliza complet. Plâng în pumni de suferință și nu înțeleg de ce trebuie să treacă prin așa ceva. Cu toate acestea, momentele de suferință sunt uneori necesare pentru a învăța lecții valoroase și pentru a evolua. Aceste zodii vor simți pe pielea lor până la sfârșitul verii ce înseamnă adevărata dezamăgire și cât de mult trebuie să lupte pentru a se ridica de jos.

Gemeni

Pentru tine, încrederea în sine este cel mai mare atuu. Uneori, trăiești într-o lume fantezistă și te convingi singur că nu ți se poate întâmpla nimic, niciodată. Aroganța ta nativă te-a protejat din fața multor decepții în amor, însă acum este timpul să plătești o datorie karmică. Va fi doar haos și dezamăgire în viața ta, pentru că partenerul actual își schimbă brusc atitudinea și îți mărturisește că are pe altcineva. Și, după o analiză mai atentă, realizezi că exact așa ai procedat și tu în cazul unei relații mai vechi. Din păcate, îți plătești greșelile din trecut într-un mod foarte dur, însă este o oportunitate pentru tine să înveți să fii mereu sincer și să nu te ascunzi, pentru că ai doar de pierdut. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horosocp vara cumpene zodii