MENIU

3 femei din zodiac prea frumoase pentru lumea asta

În ceea ce privește zodiacul, există 3 femei care se încadrează în această categorie. Frumusețea acestora este aproape divină, aceste native asemănându-se cu niște zeițe. Deși sunt foarte frumoase, cele 3 semne zodiacale sunt nefericite.

Iată care sunt cele 3 femei din zodiac prea frumoase pentru lumea asta!

Taur

Nu ai cum să nu remarci această nativă, mai ales atunci când pășește grațioasă pe lângă tine. Ceea ce îți atrage atenția prima dată este fața bine proporționată și buzele senzuale. Fața femeii Taur este de obicei pătrată sau ovală, nasul este rotund și ascuțit la capăt. Are un păr sănătos, gros și plin de volum, care îi pune în evidență gâtul proeminent și elegant. Se îmbracă mereu după ultima modă, doar cu haine de calitate, iar acest lucru întoarce toate capetele. Totuși, în ciuda trăsăturilor tale atrăgătoare, norocul o cam ocolește în dragoste. Are parte doar de relații nereușite, deoarece niciun bărbat nu își poate vedea viitorul alături de o femeie atât de frumoasă.

 

Gemeni

Ochi strălucitori, față expresivă și plină de energie – așa poate fi descrisă nativa din Gemeni. Pe lângă aceste atuuri, se adaugă stilul vestimentar unic, elegant, care îți pune imaginația la treabă. De cele mai multe ori, femeile din această zodie atrag bărbații cu ajutorul formelor provocatoare cu care sunt înzestrate. Sâni fermi, fund rotund, talie de viespe – aceste native au fost răsplătite de natură pe măsura sufletului lor! Deși sunt prea frumoase pentru această lume, ele nu sunt fericite în dragoste, confruntându-se mereu cu gelozia partenerului lor. Acesta știe că are alături o femeie extrem de frumoasă, pe care toți reprezentații sexului tare vor să o cucerească. De aceea apar și certurile dese.

Mai multe pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
horoscop femei frumoase