MENIU

13 conspiraţii sexuale faimoase

Site-ul www.huffingtonpost.com a avut strălucita idee de a strânge date despre cele mai celebre conspiraţii sexuale de-a lungul timpului. Şi în ciuda faptului că sexul este un subiect despre care tuturor le place să vorbească, au existat adevărate conspiraţii şi secrete pe care o atentă anchetă, chiar şi pe internet, le dezvăluie.

Iată ce s-a găsit:

1. Oprirea prostituţiei

De când lumea şi pământul, conspiraţia împotriva prostituţiei a ocupat un loc important în preocupările ţărilor civilizate. Cu toate că este cunoscută că fiind cea mai veche profesie din lume, întotdeauna s-a încercat eradicarea ei. Cu timpul, oficialii au înţeles, în mare parte, că e pură utopie să vrei să interzici prostituţia, aşa că s-au gândit s-o oficializeze, astfel încât prosituatele să plătească, în mod oficial, taxe către stat, din ceea ce câştigă. În funcţie de interese, anumite state au ales să renunţe la aceste taxe şi să ţină prostituţia în ilegalitate, din motive subiective, desigur.

2. Practicile naziste

Eutanasia şi sterilizarea sunt cele mai cunoscute practici naziste care voiau, la nivel declarativ, să îmbunătăţească zestrea umană genetic, pur şi simplu, astfel încât nou născuţii rezultaţi să fie “rasă pură” şi să ducă la îmbunătăţirea performanţelor societăţii. Şi acum există tehnici de laborator, însă mult mai evaluate şi, desigur, folosite în alt scop. Recoltarea celulelor stem şi folosirea lor în scopul vindecării anumitor afecţiuni care nu se pot vindecă altfel şi chiar tehnicile de reproducere umană asistată sunt chestiuni care, la baza, se află în aceeaşi zona.
Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.