MENIU

10 surprize erotice pe care i le poți face iubitului tău de Valentine’s Day

10 surprize erotice pe care i le poți face iubitului tău de Valentine’s Day

Este plăcut să amesteci rutina ta normală de sex cu ceva distractiv și diferit. În mod normal, sărbătoarea Valentine’s Day este dedicată iubirii, dar dacă ești dispusă să încingi puțin atmosfera, atunci asta este ziua perfectă pentru tine.

Deja știi că pentru o partidă bună de amor, nu doar actul în sine este important, așa că dacă vrei să faci să faci această zi de Valentine’s Day una memorabilă, citește aceste moduri spectaculoase de a face sex:

1. Lasă-i mesaje sexy

Lasă-i un mesaj pe oglinda din baie, lângă dulap sau în sertarul cu șosete. Scrie-i ce ai vrea să îi faci și fă-l să își dorească mai mult. Pentru a-l încinge și mai tare, mai strecoară câte un cuvânt pentru care mama ta te-ar fi trimis la colț.

2. Fă-i diminețile mai frumoase

Trezește-te înaintea lui și urcă-te pe el. Lasă-l să se trezească cu o senzație pe care nu o va uita vreodată. Va rămâne fără vorbe atunci când își va deschide ochii și te va vedea călare pe el.

3. Fă o partidă scurtă la muncă

Mergi la el la muncă și spune-i că nu ai prea mult timp la dispoziție. Apleacă-te peste birou să cere-i să o faceți în cele mai obraznice poziții.  Ah, și nu uita să îți lași lenjeria intimă acasă.

4. Leagă-l!

Leagă-i mâinile cu eșarfa ta sau folosește-i cureaua și tachinează-l până nu mai poate. Folosește-ți mâinile și gura pentru a-i oferi plăcere. Ai putea să îți folosești și unghiile de-a lungul corpului său.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro