MENIU

10 motive pentru a avea o relatie cu un barbat divortat

Ai aflat ca cel de care te-ai indragostit tocmai s-a separat de sotia lui? Inainte de a te retrage de teama situatiei potential complicate, citeste urmatoarele randuri si descopera 10 motive pentru a avea o relatie cu un barbat divortat, care te vor convinge ca merita sa incerci!

10 avantaje ale unei relatii cu un barbat divortat

1. Un barbat divortat crede in relatii pe termen lung

Unui tanar burlac nu este greu sa ii atragi atentia, insa cat timp vei putea sa il tii langa tine? Un barbat divortat nu numai ca intelege importanta unui angajament pe termen lung, dar nu ii este frica sa se implice la un nivel mai profund intr-o relatie. Faptul ca stii ca si-a asumat un pas atat de mare precum casnicia cantareste foarte mult daca iti doresti ceva serios.

2. O sa aveti experiente de neuitat la capitolul sex

Studiile arata ca persoanele casatorite fac mult mai putin sex decat cele necasatorite, adica doar de cateva ori pe luna. Acum imagineaza-ti ca apari tu in viata lui, dupa o lunga perioada in care nu a mai avut parte de experiente de neuitat in pat. Dupa ce trece de incarcatura emotionala care insoteste divortul, el se simte dintr-o data liber si, in aceste conditii, nu poate decat sa ii creasca apetitul pentru sex. Iar tu vei avea numai de beneficiat!

3. Are o experienta vasta de viata

O casnicie reprezinta un adevarat antrenament pentru oricine. Un barbat divortat a trecut prin multe, in special din punct de vedere al relatiilor. Stie cum merg certurile marunte, cunoaste urcusurile si coborasurile, dar si ca nimic nu vine fara efort, indiferent cat de stransa este legatura dintre doi oameni.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
sex cuplu relaţie bărbat divorțat