MENIU

10 mesaje de BUCURIE cu care să îi înveseleşti pe cei din jur

10 mesaje de bucurie

Atunci cand cei dragi au o zi neplacuta sau sunt pur si simplu prost dispusi, nu putem decat sa incercam sa ii inveselim si sa le aducem din nou zambetul pe buze. Iata 10 mesaje de bucurie cu care sa le amintesti celor apropiati ca viata e minunata!

10. Oamenii sunt facuti din carbon, nitrogen si oxigen. Aceste elemente au fost formate acum miliarde de ani, odata cu Big Bang-ul si cu stelele care au explodat. Asadar, toti oamenii sunt facuti din praf de stele.

9. Antilopele Dik-Dik traiesc in Africa si sunt cele mai mici antilope din lume. La fel ca si pinguinii, ele au o singura pereche toata viata. Masculul urmareste femela, acoperindu-i mirosul si asigurandu-se astfel ca nu o vor adulmeca alti masculi.

8. Actorul Carlos Vasquez detine o curatatorie in New York. La intrarea in magazin exista urmatorul mesaj: "Daca esti somer si ai nevoie de curatarea unui costum pentru un interviu - il vom curata pe gratis". Iata un om care vrea sa isi ajute semenii!

7. Inca din anul 1945 Olanda a trimis anual in Canada 20.000 de lalele. Care este motivul acestui gest minunat? Recunostinta pentru faptul ca familia regala olandeza a fost adapostita de Canada in Al Doilea Razboi Mondial.

Descopera mai multe pe Divahair.ro.