MENIU

10 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre infidelitate

Te-ai gândit vreodată să-ți înșeli partenerul de viață? Dacă răspunsul este DA, nu ești singurul. Însă între fantezie și realitatea sunt diferențe foarte mari. Iar până să treci la fapte ar fi bine să iei în calcul câteva aspecte foarte importante.

1. Totul este "€œinocent” la început
 Poate că ești plictisit sau te simți singur, sau ești pur și simplu nesatisfăcut. Poate te-ai reîntâlnit virtual, pe o rețea de socializare, cu o veche cunoștință cu care flirtezi a€œnevinovat”. Însă graniță este foarte subțire și de la un simplu flirt se poate ajunge la infidelitate. 

2. Nu te gândești la consecințe până când nu e prea târziu
Te simțeai bine la un moment dat sau te simțeai altă persoană, sau poate n-ai mai avut puterea să te opui. Hormonii o luaseră razna, cineva a fost acolo lângă ține să te asculte, să te valideze că persoană, să-ți spună că ești special sau fabulos. Gândul că cineva va avea de suferit, că vei rupe inimă partenerului sau a familiei este la milioane de ani lumina depărtare. Și vor fi acolo până când calci strâmb. Apoi vor veni de-a valma și îți dai seamă câte ai de pierdut.
 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie infidelitate