MENIU

10 adevaruri ciudate despre înşelat

<p>HOROSCOP. Venus e &icirc;n Vărsător p&acirc;nă pe 5 aprilie! Schimbările care au loc &icirc;n relaţia de dragoste</p>

Stiinta a demonstrat ca rezonta vocii, obiceiul de a naviga pe Facebook si chiar culoarea parului poate dezvalui multe despre inclinatiile la infidelitate ale unui om.

1. La un click distanta de o aventura amoroasa
Retelele sociale, mai ales Facebook, ne permit sa reluam legatura sau sa mentinem legatura cu anumite persoane care fac parte din trecutul nostru, inclusiv cu fostele iubiri sau parteneri sexuali. Din acest motiv, suntem mult mai predispusi la a ne insela partenerul de cuplu daca obisnuim sa comunicam online cu vechile iubiri, folosirea site-urilor prin care poti sa discuti online fiind asociata cu o predispozitie mai mare la infidelitate, la despartire si chiar la divort in cazul cuplurilor casatorite.

2. Cei mai infideli sunt francezii
Este greu sa cataloghezi predispozitia la inselat a unei persoane ca fiind mai mare decat predispozitia la infidelitate a alteia. Insa un studiu efectuat la nivel global, pe mai multi ani, s-a bazat pe cifre si a demonstrat ca francezii – barbatii si femeile deopotriva – sunt cei mai infideli de pe blog, numarul actelor de infidelitate comise in Franta fiind in crestere accelerata si continua din ani ’70 incoace.

Citeşte articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie infidelitate