MENIU

Și-a aruncat bebeluşul abia născut în soba aprinsă. O femeie din Otopeni, cercetată de poliție

Foto ilustrativ

Caz șocant cercetat de oameni legii din Otopeni. O femeie este anchetată după ce și-ar fi ars bebelușul abia născut în sobă. În ciuda gestului abominabil, femeia este cercetătă în libertate.

Din primele informații, se pare că este vorba despre o femeie din Otopeni, în vârstă de 40 de ani, care și-ar fi aruncat bebelușul în sobă imediat ce acesta a venit pe lume, potrivit Jurnalul de Argeș.

 

Poliția s-a sesizat după ce femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu sângerări abundente. În acest moment, poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care a fost motivul care a dus-o la un astfel de gest. Incidentul ar fi avut loc la sfârșitul lunii aprilie, iar acum legiștii încearcă să afle dacă pruncul era viu.

 

Mai mult decât atât, autoritățile încearcă să stabilească dacă femeia avea discernământ în momentul în care a comis fapta. În acest moment, aceasta este cercetată în stare de libertate.

Între timp, fost deschis un dosar penal pentru violență în familie sub forma omorului, care este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.