MENIU

Secureanu și Vrăbi, trai de LUX după ce a fost acuzat că a furat din banii statului: poze din vacanțe exotice

La 6 ani după ce a fost acuzat că și-a construit casa din banii furați din spitalul Malaxa, unde ocupa funcția de director, Florin Secureanu trăiește în lux și călătorește des în destinații exotice alături de actuala sa soție. Toate acestea în timp ce în cele două dosare de corupție deschise pe numele fostului manager nu s-a dat încă nicio sentință definitivă. 

În timp ce Justiția nu a luat încă o decizie în cele două dosare de corupție deschise pe numele său acum 6 ani, Florin Secureanu își trăiește relaxat viața alături de actuala sa parteneră, Eugenia Chiriac, cunoscută drept "Vrăbi".

Cei doi merg des în vacanțe exotice și nu se feresc să posteze online imagini cu viața luxoasă pe care o duc: excursii în Israel, plimbări pe plajă sau ieșiri la vânătoare la munte.

Nici ieșirile cu prietenii nu sunt ascunse de ochii publicului, iar pe contul său se regăsește inclusiv o fotografie în care apare alături de Cătălin Predoiu, actualul ministru al Justiției.

Fostul manager a fost acuzat în 2016 că a furat vreme de 7 ani aproape 2 milioane de lei din casieria spitalului public pe care îl conducea, bani pe care i-a folosit ca să își răsfețe iubita cu vacanțe și bijuterii scumpe.

Cu toate că în cele două dosare deschise pe numele său nu s-a dat încă nicio sentință, recent, Florin Secureanu a revenit la conducerea unui spital de stat.

De această dată a primit funcția de manager al spitalului Jibou din județul Sălaj, după ce a promovat un concurs la care a fost singurul participant. Până la aceasta ora, Florin Secureanu nu a oferit niciun punct de vedere pe marginea acestui subiect.