MENIU

Reținut de polițiști după ce și-a agresat soția. A ajuns la spital, dar nu scapă de dosar penal

Reținut după ce și-a agresat soția. Foto/Profimedia

Un bărbat în vârstă de 58 ani, din comuna băcăuană Balcani, a fost imobilizat de poliţişti şi ulterior a fost transportat la spital după ce şi-a agresat soţia.

Potrivit IPJ Bacău, bărbatul se afla vineri seara sub influenţa băuturilor alcoolice şi şi-a ameninţat şi bătut soţia.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat că, în seara zilei de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soţia sa, de 54 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi în urma unor discuţii contradictorii, bărbatul ar fi lovit-o şi i-ar fi adresat ameninţări. Din cauza faptului că bărbatul se manifesta agresiv şi prezenta tulburări de comportament s-a procedat la imobilizarea acestuia, solicitarea unei ambulanţe şi transportarea acestuia la spital”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Totodată, având în vedere starea de temere creată victimei, în urma probelor administrate şi a chestionarului evaluării riscului întocmit conform Legii 217/2003, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o durată de 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea din locuinţă a bărbatului şi interdicţia de a se apropia la o distanţă mai mică de 100 metri de locuinţa femeii sau de a o contacta pe aceasta în orice mod.

Mai multe articole despre:
barbat violent sotie agresata bacau dosar penal bacau