MENIU

Prinși în flagrant în timp ce vindeau peste 2.000 de tablete de ecstasy - Anchetă de amploare a DIICOT

Şapte persoane sunt urmărite penal de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pentru trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant vânzând, în municipiul Braşov, peste 2.000 de tablete de amfetamină (ecstasy).

În data de 15.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, activitățile judiciare fiind efectuate împreună cu B.C.C.O. Constanța.

Măsura a fost dispusă după ce, ieri, 15.09.2022, inculpatul a fost surprins în flagrant, de către organele de cercetare penală, în proximitatea gării din municipiul Constanța, după ce a vândut o cantitate de 72,66 de grame de canabis și 42,85 de grame de psilocine (ciuperci halucinogene) pentru suma de 3.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Mai multe articole despre:
diicot droguri