MENIU

Polițiști atacați cu furca. A fost nevoie de intervenția mascaților, s-au tras focuri de armă

Bărbatul a reușit să sperie o localitate întreagă

Scandal uriaș într-o localitate din județul Suceava. Un bărbat care voia să-și "pedepsească" partenera i-a atacat cu furca pe polițiștii veniți să aplaneze conflictul. Situația a degenerat și a fost nevoi de intervenția mascaților, iar oamenii legii au tras chiar și câteva focuri de armă.

Scandalul a pornit din momentul în care femeia și-a anunțat cocubinul că are de gând să-l părăsească.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni și luptătorii SAS IPJ Suceava au realizat în cursul acestei zile cu profesionalism o intervenție intr-o situație de risc extrem pentru o femeie din comuna Slatina.

 

Prin intervenția graduală și utilizarea eficientă a mijloacelor din dotare dar și de intervenție tactică, polițiștii au reușit extragerea în condiții de siguranță a unei femei din locația în care era amenințată și agresată, ulterior fiind capturat și imobilizat și agresorul înainte de a-si provoca acte de automutilare, de a răni alte persoane sau de a provoca distrugeri”, transmite Poliția Română.

 

La fața locului s-a deplasat echipajul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini

 

Bărbatul agresor a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor, a imobilizat-o pe femeie prin strângerea cu mâinile, iar ulterior s-a îndreptat amenințător către echipajul de intervenție cu o furcă, aruncând-o asupra polițiștilor, fără a lovi însă pe nimeni.

Polițiștii au tras câteva focuri de avertisment în aer, care i-a dat drumul femeii, dar s-a baricadat în casă și a amenințat că-i dă foc.

Au intervenit „mascații”

„La fața locului a fost direcționata o grupă de intervenție SAS - IPJ Suceava, in vederea gestionării graduale a situației, conform procedurilor de intervenție. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul unei grupe de jandarmi.

Pentru că nu a putut fi convins cu vorba, forțele de ordine au luat decizia de a interveni în forță, reușind să-l imobilizeze pe scandalagiu.