MENIU

Plângere penală pe numele lui Nicușor Dan. Ce acuzații i se aduc

Plângere penală pe numele lui Nicușor Dan. Ce acuzații i se aduc

Nicușor Dan se află în izolare, la domiciliu – din data de 13 martie -, după ce a participat la o ședință a PNL cu senatorul Vergil Chițac. Dar deputatul-activist a primit o veste dură. Este acuzat de inducerea în eroare a organelor judiciare, împotriva sa fiind depusă, potrivit informațiilor cetateanul.net – o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Vizată de respectiva plângere penală este și Asociația ”Salvați Bucureștiul”. Nicușor Dan, fiind în izolare, nu poate fi chemat la audieri de procurori, însă asta se va întâmpla, cu certitudine, după ce un al doilea test va ieși negativ la COVID-19. Iar candidatul PNL la Primăria Capitalei va trebui să dea explicații legate de… plângerile penale făcute împotriva arhitectului-șef al Capitalei, Ștefan Dumitrașcu. 

Ștefan Dumitrașcu ar fi fost, pur și simplu, ”tocat” cu plângeri penale de Nicușor Dan și Asociația ”Salvați Bucureștiul”, numai că fapta la care se făcea referire… nu există în Codul Penal. Ceea ce au constatat și procurorii, și judecătorii.

Mai multe articole despre:
nicusor dan